Moviconstruct Media

Cluster TEC: Prezentarea membrilor TEC

Sursa

Newsletter Tec Cluster - „Technology enabled construction”

Acces via link

https://www.clustertec.ro/blog/prezentarea-membrilor-tec-astazi-movi-construct

In cei 27 de ani de activitate pe piata din Romania, Movi Construct a reusit sa puna la dispozitia clientilor sai cele mai bune echipe de specialisti, o calitate superioara a lucrarilor executate, profesionalism, incadrarea in termenele de executie asumate.

Domeniul nostru de expertiza cuprinde comercializarea si instalarea sistemelor de climatizare, ventilatie cu sau fara aport de aer proaspat, instalatiile sanitare si incendiu. Diversitatea lucrarilor executate se reflecta prin varietatea si multitudinea proiectelor in care am fost implicati. Astfel, enumeram fara a ne limita insa doar la acestea: cladiri de birouri, ansamble rezidentiale, cladiri tehnologice cu grad ridicat de control al temperaturii si umiditatii, hoteluri, galerii comerciale, hale industriale.

Echipamentele de baza comercializate de societatea noastra, precum sistemele de climatizare VRF, centralele de tratare a aerului, centralele termice, agregatele preparare apa racita, ventiloconvectorii, aparatele de aer conditionat, pompele de caldura si grupurile de pompare fac parte din clasa de varf a echipamentelor comercializate pe piata europeana.

Suntem onorati sa fim unul dintre membrii TEC Cluster si ne-am alaturat acestei comunitati din convingerea ca doar prin inovare si co-creatie se poate creste competitivitatea din industria constructiilor si vom promova aceste principii in activitatea noastra.