Despre

DESPRE COMPANIE

Societatea Movi Construct a fost infiintata in anul 1994. Domeniul nostru de activitate consta in comercializarea si instalarea sistemelor de climatizare (incalzire si racire), ventilatie cu sau fara aport de aer proaspat, instalatii sanitare si incendiu pentru spatii de birouri, spatii comerciale, hoteluri, locuinte, hale industriale, hale frigorifice si spatii de refrigerare.

Echipamentele de baza comercializate sunt de la producatori de prestigiu din Europa, asigurand totodata un montaj de calitate si service-ul in perioada de garantie si postgarantie.

Echipamentele prezentate si comercializate de societatea noastra, cum ar fi: sisteme de climatizare VRF, centrale de tratare a aerului, centrale termice, chiller-e, ventiloconvectori, aparate de aer conditionat, pompe de cadura, pompe si grupuri de pompare fac parte din clasa de varf a echipamentelor comercializate pe piata europeana.

Am realizat certificarea sistemului de management al calitatii conform standardului ISO 9001:2015 si a sistemului de management de mediu conform standardului ISO 14001:2015, pentru activitatile din domeniul productiei si serviciilor.

Atingerea acestui obiectiv a fost realizat pe parcursul a mai multor luni, pe baza procedurilor de lucru individualizate pentru fiecare activitate, timp in care toate compartimentele implicate: Ofertare, Tehnic, Service, Montaj, departamentul Logistica si departamentul Economic au avut un obiectiv comun: imbunatatirea continua a proceselor din cadrul societatii pentru a oferi produse si servicii de cea mai buna calitate si la cele mai inalte standarde, bazate pe competenta si profesionalismul personalului si, de asemenea, promovarea satisfactiei clientului ca politica prioritara a societatii.

Printre lucrarile executate de catre firma noastra se numara hoteluri, galerii comerciale, hale industriale, service-uri auto, cladiri administrative, cladiri tehnologice cu grad ridicat de control al temperaturii si umiditatii.

Ce ne recomanda?

Personal calificat

Preturi avantajoase

Promptitudine si calitate

CERTIFICATE SI DIPLOME

ISO 9001:2015 (SR EN ISO 9001:2015)

SMM ISO 14001:2015 (SR EN ISO 14001:2015)

Atestat ANRE

Autorizatie incendii

Autorizatie instalare cazane

Autorizatie montare cazane

Autorizatie conducte metalice