Servicii

Aveti nevoie de o echipa de specialisti?
Movi Construct va sta la dispozitie.

FURNIZAM SERVICII DE CLIMATIZARE, INSTALATII SANITARE

Pentru spatii de birouri, spatii comerciale, hoteluri, locuinte, hale industriale, hale frigorifice si spatii de refrigerare.

Servicii oferite de Movi Construct

EXECUTIE INSTALATII

Executia are un rol important in cadrul societatii noastre, facand parte din pachetul de servicii ce reflecta profesionalismul, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite.

Societatea noastra asigura montajul echipamentelor livrate cu promptitudine, respectand termenele contractuale si cu un inalt grad calitativ.

Acest lucru este posibil si datorita implementarii sistemului de management al calitatii ISO, sistem ce asigura toate conditiile necesare atingerii un nivel ridicat in managementul de proiect.

SERVICE

Societatea noastra asigura service gratuit in perioada de garantie si in baza unui contract de service si mentenanta in perioada extra garantie pentru toate echipamentele livrate si montate.

Departamentul service este dotat cu cu o gama variata de echipamente de masura si control, toate de ultima generatie, fapt ce permite prevenirea, depistarea sau remedierea rapida si eficienta a defectelor ce apar in functionarea instalatiilor.

Departamentul service poate asigura, cu echipamentele din dotare, verificarea parametrilor functionali ai instalatiilor deja finalizate fara a fi nevoie sa se intervina asupra acestora sau a diferitelor parti din instalatie. Astfel pot fi verificate debitele de apa (cu ajutorul debitmetrului cu ultrasunete), de aer (cu ajutorul anemometrului), pierderile de energie termica, pierderile de agent de incalzire (cu ajutorul camerei cu termoviziune), etc.

PROIECTARE

Societatea noastra asigura servicii de proiectare si consultanta pentru urmatoarele categorii de instalatii:

Instalatii ventilare si climatizare

Instalatii termice

Instalatii sanitare si PSI

Personalul nostru este format din specialisti care va pot indruma in alegerea solutiei optime pentru proiectele dumneavoastra.