Societatea Movi Construct a fost înființată în anul 1994. Domeniul nostru de activitate constă în comercializarea și instalarea sistemelor de climatizare (încăl­zire și răcire), ventilație cu sau fără aport de aer proaspăt și incendiu, pentru spații de birouri, spații comerciale, hoteluri, locuințe, hale industriale, hale frigor­ifice și spații de refrigerare.

Echipamentele de bază comercializate sunt de la producători de prestigiu din Europa, asigurând totodată un montaj de calitate și service-ul în perioada de garanție și postgaranție. Echipamentele prezentate și comercializate de soci­etatea noastră, cum ar fi: centrale de tratare a aerului, centrale termice, chiller-e, ventiloconvectori, duct-uri, sisteme VRF, aparate de aer condiționat, fac parte din clasa de vârf a echipamentelor comercializate pe piața Europeană.

Am realizat certificarea sistemului de management al calității conform stan­dardului ISO 9001 și 14001, pentru activitățile din domeniul producției și servici­ilor. Înfăptuirea acestui obiectiv a fost realizat pe parcursul mai multor luni, timp în care toate compartimentele implicate: Ofertare, Tehnic, Service, Montaj, departamentul pentru Logistică și departamentul Economic au avut un obiectiv comun: îmbunătățirea continuă a proceselor din cadrul societății pentru a oferi produse și servicii de cea mai bună calitate și la cele mai înalte stan­darde, bazate pe competența și profesionalismul personalului și de asemeni promovarea satisfacției clientului ca politică prioritară a societății.

Printre lucrările executate de către firma noastră se numară hoteluri, galerii comerciale, hale industriale, service-uri auto, clădiri administrative, clădiri teh­nologice cu grad ridicat de control al temperarurii și umidității. etc.